"ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ" REWARD

Insider Reward

Συνδύασε συνδρομή γυμναστηρίου
με συνδρομή πισίνας
και κέρδισε μέχρι 40% έκπτωση

-40%

Περιορισμένη Διαθεσιμότητα

Προσοχή! Υπάρχει ήδη λογαριασμός με αυτό το email. ΣΥΝΔΕΣΗ.
Προσοχή! Υπάρχει ήδη λογαριασμός με αυτό το κινητό τηλέφωνο. ΣΥΝΔΕΣΗ.

ΓΙΝΕ INSIDER ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ

ΓΙΝΕ INSIDER ή κάνε ΣΥΝΔΕΣΗ και κλίκαρε "ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ" για να το αποθηκεύσεις στο λογαριασμό σου. Στη συνέχεια, για να το εξαργυρώσεις θα χρειαστείς μόνο τον αριθμό του κινητού σου. ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ. Εξαργύρωσέ το μέχρι την ημερομηνία λήξης του.

Διαθέσιμο για

μέρες ώρες λεπτά δεύτερα

Περιορισμένη Διαθεσιμότητα

Μόλις εξαντληθεί το τιράζ, το έχασες!

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ REWARD ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ REWARD

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ REWARD
Συνδύασε συνδρομή γυμναστηρίου με συνδρομή πισίνας και κέρδισε μέχρι 40% έκπτωση

Σχετικά με αυτή τη συνδρομή γυμναστηρίου Κάνε δικό σου αυτό το εκπτωτικό reward και όταν συνδυάσεις συνδρομή γυμναστηρίου με πισίνα κέρδισε έκπτωση 20% για συνδρομές πισίνας από 3 έως 5 μήνες, 30% για συνδρομές πισίνας από 6 έως 11 μήνες και 40% για συνδρομές πισίνας 12 μηνών και άνω. Η έκπτωση ισχύει εφ' όσον γίνει αγορά συνδρομής γυμναστηρίου και συνδρομής πισίνας. Σχετικά με αυτή τη συνδρομή γυμναστηρίου Απέβαλλε το στρες και το άγχος και επωφελήσου από τα πλεονεκτήματα της γυμναστικής χωρίς να δεσμευτείς για μεγάλο χρονικό διάστημα! Γυμνάσου σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και: > Κάνε το ζέσταμα σου βελτιώνοντας την καρδιοαναπνευστική σου λειτουργία στο Cardio Theater, > Τόνωσε τον μυϊκό σου ιστό με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα του Fitness & Weights, και > Διασκέδασε περνώντας ποιοτικό χρόνο στα Ομαδικά Προγράμματα του γυμναστηρίου. Ένα reward που σου προσφέρει όλα όσα θα ήθελες από το γυμναστήριό σου στην καλύτερη τιμή. Απόκτησε το τώρα! Σχετικά με την Πισίνα Περιλαμβάνει ελεύθερη κολύμβηση και Aqua aerobics στην πισίνα αλλά μόνο για ενήλικες. Απόλαυσε το κολύμπι στην πισίνα μας. Εκτός του ότι το κολύμπι ενδείκνυται για όλους ανεξαρτήτως τους ασκούμενους, συνιστάται και σε άτομα που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα, μυϊκά ή σκελετικά. Παράλληλα μπορείς να παρακολουθήσεις διάφορα group προγράμματα μου πραγματοποιούνται στην πισίνα για στοχευμένη ενδυνάμωση του σώματός σου.

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

 • Υπόκειται στους Γενικούς Όρους Rewards, Όρους Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου.
 • Το reward υπάγεται σε ΦΠΑ. Ισχύει μόνο στην Ελλάδα και μόνο στην επιχείρηση.
 • Η επιχείρηση είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την ποιότητα των προϊόντων/υπηρεσιών της και για την εξαργύρωση των reward.
 • Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για τη λήξη, απώλεια, κλοπή ή χρήση των rewards από τρίτους.
 • Το reward μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μόλις αποκτηθεί.
 • Μπορεί να αποκτηθεί ξανά αφού εξαργυρωθεί. Max 1 ανά ημέρα.
 • Η έκπτωση ισχύει εφ' όσον γίνει αγορά συνδρομής γυμναστηρίου και συνδρομής πισίνας.

ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ REWARD

 • Κλίκαρε “ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ” και αποθήκευσέ το στον INSIDER λογαριασμό σου. Για να το εξαργυρώσεις, θα χρειαστείς μόνο τον αριθμό του κινητού σου. ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ. Εξαργυρώνεται ΜΟΝΟ μέχρι την ημερομηνία λήξης του.
 • Μόνο INSIDERS με ενεργό λογαριασμό μπορούν να αποκτήσουν και να εξαργυρώσουν Rewards. Για την εξαργύρωση χρειάζεται ο αριθμός του κινητού τους, ο οποίος πρέπει να συμφωνεί με τον αριθμό κινητού στον λογαριασμό τους. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστούν και άλλα στοιχεία για την ταυτοποίηση του μέλους με τον λογαριασμό, ή/και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
 • Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε rewards να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ.
 • Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση reward υπό την προϋπόθεση της επιστροφής τυχόν καταβεβλημένων χρημάτων.
 • Ημερομηνία Λήξης: 7 ημέρες από την ημέρα που αποκτήθηκε.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ

 • ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ
  ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
 • Ντουρέικα
 • Ζάκυνθος, 29100
 • (26950) 48-877